El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Llíria en la promoció i impuls turístic del municipi

Imagen panorámica de la población de Llíria.
Imagen panorámica de la población de Llíria.

Post també disponible en: Castellano

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Llíria per donar suport a accions de promoció del producte turístic del municipi.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, mitjançant Turisme Comunitat Valenciana, contribuirà econòmicament amb 55.000 euros perquè l’Ajuntament de Llíria dugui a terme actuacions de difusió del producte turístic del municipi.

Així, mitjançant el conveni, l’Ajuntament de Llíria desenvolupa la promoció de la candidatura de la localitat a ‘UNESCO Ciutat creativa de la música’, a través de l’organització de la jornada professional, i dels Concerts de El Desenllaç, el primer Festival Patrimoni Històric i Música, a més de la promoció d’aquest esdeveniment.

A més, Llíria també es compromet a impulsar el protagonisme del municipi a la Ruta de la Seda a través de l’edició del triple DVD i llibret trilingüe “Ruta de la Seda 2019”, l’organització del concert de la fundació Orquestra d’Extremadura Ruta de la seda 2019, a més de l’organització de la jornada internacional ‘Ruta de la seda’.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*