El consell d’Esports de Bunyol creu prioritari remodelar la pista poliesportiva del Planell

Baloncesto en el Pabellón Municipal de El Planell.

Post també disponible en: Castellano

Aquesta setmana s’ha dut a terme el primer consell d’Esports de l’Ajuntament de Buñol, «òrgan convocat conjuntament per la regidoria d’Esports de la localitat i l’associació Bunyol És Esport, que recull sota el seu si a un gran nombre d’associacions esportives locals» , tal com han informat fonts municipals.

«El consell d’ahir va servir per marcar les pautes que seguirà la regidoria durant els propers quatre anys», com ha posat de manifest el regidor d’Esports buñolense, Manuel Serra, qui ha remarcat «el caràcter continuista» que vol marcar al seu gestió, «respectant tot el positiu d’aquests últims anys sota les regnes de Marta Pérez i intentat aprofitar l’impuls d’aquesta nova etapa per desencallar aquells projectes que no hagin pogut trobar sortida o solució en el passat».

Entre els tema tractats, s’ha acordat recuperar la Gala de l’Esport per a 2020, que serveix d’homenatge als esportistes i col·lectius que més hagin destacat en la localitat durant l’últim any.

A més des de la regidoria d’Esports s’ha animat a totes les associacions presents a tractar personalment els dimarts al matí a l’ajuntament, que és quan Manuel Serra rep visites, el tipus de subvenció que reben i les millores que es puguin dur a terme, si aquestes estan justificades.

Finalment, des del consell s’ha apuntat com «prioritària la remodelació total de la pista poliesportiva del pavelló del Planell, instal·lada fa més de vint anys i que a dia d’avui, compta amb deficiències notables que posen en perill la integritat dels esportistes mentre entrenen o competeixen en la mateixa, si són diverses les federacions autonòmiques les que han cridat l’atenció als equips locals per la mateixa ».

Des de la regidoria s’han «compromès a recollir aquesta reivindicació com a prioritària, recordant que és un dels punts que està present en el programa electoral conjunt elaborat per Partit Socialista, Esquerra Unida i Podem».

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*