Serveis extraordinaris de recollida de residus i neteja viària a Xest durant el pròxim Gran Premi de Motociclisme

Servicios extraordinarios de recogida de residuos y limpieza viaria durante el próximo Gran Premio de Motociclismo.
Servicios extraordinarios de recogida de residuos y limpieza viaria durante el próximo Gran Premio de Motociclismo.

Post també disponible en: Castellano

L’Ajuntament de Xest ja té preparats els dispositius de recollida de residus sòlids urbans (RSU) i neteja viària que es posaran en marxa de cara a l’assistència massiva de persones que rebrà la població amb motiu de la celebració del pròxim Gran Premi de Motociclisme, que tindrà lloc els propers dies 15, 16 i 17 de novembre.
“Prop d’una trentena de persones van a estar treballant per mantenir la població en unes condicions dignes de neteja, higiene i desinfecció durant els dies de mundial”, explica el regidor de Serveis, José Vicente Guijarro. “No obstant això tot aquest desplegament no suposarà una inversió més gran, ja que el servei està inclòs dins del contracte amb l’empresa concessionària, Fovasa, igual que els dispositius especials per a festes i la resta d’esdeveniments multitudinaris que acull la població durant el any “.
El servei que desenvoluparà Fovasa el divendres, 15 de novembre, comptarà amb un equip format per quatre peons per a recollida de residus (RSU), quatre peons amb bufadores, 6 peons de neteja, nou conductors i un equipament format per dos camions recol·lectors, cinc escombradores, un camió de neteja i un equip d’alta pressió. Durant el cap de setmana es sumarà un camió més de neteja amb el seu respectiu conductor. Després de la celebració del mundial, el dilluns 18 de novembre, seguirà en marxa el dispositiu especial que comptarà amb un camió recol·lector, 3 escombradores, un camió de neteja i un equip d’alta pressió, així com amb una plantilla de sis conductors, dos peons de RSU, dos peons amb bufadores-sis peons de neteja.
“El dispositiu de Fovasa es veurà reforçat per altres divuit treballadors i treballadors municipals, ja que el 4 de novembre comencen el seu contracte 5 peons a jornada completa, cridats per rigorós ordre des de l’borsa de peons, i també estaran treballant dos peons més contractats a través de l’Emcorp, al que cal sumar el personal de neteja dels centres educatius, que farà hores extraordinàries “, apunta Guijarro.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*