El Circuit Ricardo Tormo celebra la segona carrera del FIM JuniorGP

Post també disponible en: Castellano

L’avantsala del Campionat del Món de Motociclisme té programades un total de cinc carreres per al diumenge 
El mundial júnior de Moto3, el campionat d’Europa de Moto2 i la Hawkers European Talent Cup arriben a Xest

El Circuit Ricardo Tormo celebra el cap de setmana del 21 i 22 de maig la segona prova puntuable per al Finetwork FIM JuniorGP, la nova denominació del certamen internacional que serveix com a avantsala per al Campionat del Món de Motociclisme.

Un total de 119 pilots completen les llistes d’inscrits de les tres categories que formen el FIM JuniorGP. 33 pilots seran de la partida en el mundial júnior de Moto3 liderats pel tailandés Tatchakorn Buasri (Honda), que va ser el guanyador de la primera carrera celebrada en el traçat portugués d’Estoril. José Antonio Rueda (Honda), David Salvador (Hvsvarna), David Alonso (Gas Gas) i Adrián Cruces (KTM) seran alguns dels candidats a la victòria en les dues carreres programades per al diumenge.

L’alemany Lukas Tulovic (Triumph) lidera la classificació general de la categoria de Moto2 després de les dues carreres d’Estoril, seguit per l’australià Senna Agius (Kalex) i l’italià Mattia Rato (Kalex). Els pilots de Moto2 compartiran pista amb els d’Estoc 600 liderats pel pilot de l’equip Fau55 Tey Racing Alex Ruiz (Yamaha) i amb la participació del pilot del Bressol de Campions Juan Rodríguez. En total, 34 pilots formaran la graella d’eixida de la carrera del diumenge.

La categoria més concorreguda és la Hawkers European Talent Cup. Un total de 52 joves es veuran obligats a celebrar els entrenaments dividits en dos grups. El pupil del Aspar Team, Joel Esteban, és el líder després del seu doblet en l’estrena del certamen a Portugal.

L’escola del Circuit, el Bressol de Campions, serà present en les tres categories amb els seus pilots Adrián Cruces i Doah Dettwiller en Moto3, Juan Rodríguez en Estoc i el pilot indi Geoffrey Emmanuel en la Hawkers European Talent Cup.

Els entrenaments se celebraran de dijous a dissabte i el diumenge tindran lloc les cinc carreres programades des de les 11 hores amb entrada lliure per a tots els aficionats.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*