El PRyA torna a demanar el condicionament de l’àrea recreativa de la Canyada Tolluda en Camp Arcís

Post també disponible en: Castellano

Lucio Cabrera Martínez, Secretari de Medi Ambient del PRyA, torna a sol·licitar l’adequació de l’àrea recreativa de Camp Arcís.

L’àrea recreativa de la Canyada Tolluda, construïda en els anys 90, no compleix la normativa actual per al seu ús i per tant requereix d’una intervenció per part de l’Ajuntament per a posar-la d’acord amb la normativa vigent.
Els paellers o barbacoes situats en el recinte estan sense cobrir, incomplint així la normativa abans esmentada, amb el risc d’incendi que això suposa en la zona forestal en la qual es troba. Aquesta situació és de fàcil solució, perquè requereix una intervenció tan senzilla com és la de cobrir-los.
A més, els jocs infantils situats en el recinte estan deteriorats pel pas dels anys i tampoc compleixen la normativa vigent per la seua antiguitat, per la qual cosa també seria desitjable una actuació en aquests.
Des de el Partit de Requena i Llogarets sol·licitem en el ple de juliol de 2019 el condicionament de l’àrea recreativa de la Canyada Tolluda de Camp Arcís, però des del govern socialista de Mario Sánchez segueixen sense fer res.
Cal recordar que, per acord de ple, aprovat per unanimitat en 2007, és l’Ajuntament de Requena el responsable del manteniment i d’assegurar les condicions anti incendis de tots els elements situats en l’àrea recreativa, per la qual cosa des del Partit de Requena i Llogarets no entenem aquesta deixadesa tan lamentable per part del govern de PSOE i Podemos. 
Des del Partit de Requena i Llogarets tornem a exigir al govern socialista de Mario Sánchez que complisca amb la seua obligació i realitze totes les tasques de manteniment en l’àrea recreativa de la Canyada Tolluda per a assegurar unes condicions òptimes per al seu ús.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*