La II edició de ‘Pantalla Alboraig’ presenta la seua programació i activitats paral·leles

Post també disponible en: Castellano

Objectiu: reivindicar l’existència d’oferta cultural diversa i de qualitat en el món rural per a totes les edats, especialment per a xiquets, xiquetes i joves

Durant la setmana del 28 de maig al 4 de juny la localitat valenciana d’Alboraig es converteix en epicentre de cultura descentralitzada, i exemple de com s’ha d’acostar als xicotets pobles de la Comunitat Valenciana les diferents activitats culturals, amb la celebració de la segona edició del Festival Internacional de Cinema Infantil i Juvenil en el medi rural Pantalla Alboraig.

Així, des de l’organització del Festival Internacional de Cinema s’acaba de fer públic el llistat de pel·lícules que conformen la Secció Informativa. Aquesta secció, està composta per títols com: Els llops, Mr Hand Sol i Mediterrani; i tots els veïns de la localitat, voltants i de València estan convidats a la projecció d’aquests llargmetratges.

Amb la principal intenció de teixir llaços entre les persones i els diferents pobles que formen la Mancomunitat, a més dels propis d’Alboraig, s’han previst una sèrie d’activitats durant tota la setmana, com ara: diferents tallers relacionats amb el Seté Art, que convertisquen a Pantalla Alboraig en un espai creatiu i experimental per a explorar idees, preguntes i reflexions compartides que sorgeixen gràcies a l’art del cinema. Un mercat ambulant africà que connecta a la perfecció amb la idea de festival de cinema divers, intercultural i plurilingüe orientat al públic jove que fomenta la cultura en espais rurals o el Taller de Cinema Esfèric amb una Planetari en 3D, entre moltes altres i diverses activitats.

Durant tota la setmana (de dilluns a divendres) es projectaran les cinc pel·lícules de la Secció oficial: Una escola en Cerro Hueso, L’estrela dels simis (Apstjärnan), Calamity, I Never Cry (Jo mai plore) i A Butterfly’s Heart.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*