Titan de Mahler i la 9a Simfonia de Beethoven encapçalen la programació 2019 de la OFR de Requena

Orquesta Filarmónica de la Fundación Ciudad de Requena.
Orquesta Filarmónica de la Fundación Ciudad de Requena.

Post també disponible en: Castellano

Orquesta Filarmónica de la Fundación Ciudad de Requena.
Orquestra Filharmònica de la Fundació Ciutat de Requena.

L’Orquestra Filharmònica de la Fundació Ciutat de Requena presenta la seva temporada més eclèctica acompanyats per Montserrat Martí Caballé i Sole Giménez

L’Orquestra Filharmònica de la Fundació Ciutat de Requena va donar a conèixer la que serà la seva programació 2019, “una elecció per a una formació polivalent, en la qual tenen cabuda tots els estils”, en paraules del seu director Francisco Melero Belmonte.

Així, durant l’acte celebrat el passat 24 de març al celler Domini de la Vega de Requena, el mestre va ser l’encarregat de desvetllar el repertori que la jove formació interpretarà durant el present curs, en el qual destaquen obres simfòniques com ‘Titan’ o la 9a Simfonia de Beethoven, així com concerts lírics o amb cantants pop.

El tret de sortida de la temporada 2019 tindrà lloc el proper dissabte 13 d’abril a les 19 hores a l’Església de Santa Maria de Requena amb el tradicional Concert de Setmana Santa. En aquesta ocasió, acompanyats per l’Orfeó Valencià, la OFR realitzarà un monogràfic de Mozart, amb la Missa de la Coronació en Do Major K.317 i la Simfonia nº 25 en sol menor com a obres principals. Els i les solistes participants seran la soprano Laia vallès, la mezzosoprano Iúlia Safonova, el tenor José Javier Sáez i el baix Francisco Chinillach.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*