El Consell destina 1.865.900 euros para actuaciones de regeneración y renovación urbana del núcleo antiguo de Llíria

El Punto de Encuentro de Llíria cubrirá todas las poblaciones del interior que antes debían ir hasta otros puntos como Mislata.

Post també disponible en: Castellano

El Punto de Encuentro de Llíria cubrirá todas las poblaciones del interior que antes debían ir hasta otros puntos como Mislata.
Ajuntament de Llíria.

El Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Habitatge, Obres Públiques i Vertebració del Territori i l’Ajuntament de Llíria per gestionar les actuacions de regeneració i renovació urbana (ARRU) del “Àrea d’Ampliació del Nucli Antic” per a l’any 2018 , en el marc del Pla Estatal d’Habitatge 2013-2016 que permet que les actuacions s’executin fins a 31 de desembre de 2018.

Aquest conveni estableix una subvenció per a l’exercici 2018 de 1.865.900 euros, dels quals la Generalitat aportarà 458.400 euros i el Ministeri de Foment, 1.407.500 euros.

El conveni estableix una inversió total de 4.640.000 euros a aportar fins 2018 pel Ministeri de Foment, la Generalitat, l’Ajuntament i els particulars.

L’actuació que s’està realitzant en el marc d’aquest conveni comprèn obres d’edificació de 20 habitatges en substitució d’altres, la rehabilitació de 80 habitatges, les obres de reurbanització, així com la gestió tècnica i informació necessària a realitzar a través d’un equip tècnic de gestió.

Amb aquestes intervencions, el Consell pretén destinar recursos per corregir les desigualtats entre veïns del municipi i solucionar els problemes d’habitatge, realitzant obres d’infraestructures en un barri que ha viscut arraconat per les administracions anteriors en els últims anys.

A més, amb la rehabilitació i la regeneració urbana no només es recuperen i es renoven els habitatges dels nuclis històrics i els espais urbans de les ciutats, sinó que també es reactiva l’economia i totes les feines annexos relacionats amb la construcció.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*