El Consell impulsa el Pla de Dinamització i Governança Turística 2021 de la Mancomunitat de la Canal de Navarrés

Post també disponible en: Castellano

Turisme CV, el Patronat Provincial de Turisme de València i la mancomunitat destinen 300.000 euros en 2021

El Consell ha aprovat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de València i la Mancomunitat de la Canal de Navarrés per a continuar impulsant actuacions en 2021 dins del marc del Pla de Dinamització i Governança Turística de la Canal de Navarrés. 

L’objectiu d’aquest pla és augmentar la qualitat dels serveis turístics del territori, posar en valor els recursos, diversificar l’oferta i sensibilitzar i implicar la població i agents locals en la cultura de la qualitat turística. 

El cost total màxim d’execució de les actuacions ascendeix a 300.000 euros, dels quals Turisme Comunitat Valenciana aportarà 100.000 euros. El pla compta amb finançament a parts iguals per les entitats subscrites en aquest conveni. 

En el Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat de la Canal de Navarrés estan implicats els municipis de Bicorp, Quesa, Navarrés, Bolbaite, Chella, Anna, Estubeny i Millares. 

Els Plans de Dinamització i Governança Turística de la Comunitat Valenciana es configuren com una iniciativa de la Generalitat, instrumentada a través de la formalització de convenis entre *Turisme Comunitat Valenciana, les diputacions provincials i altres administracions públiques i ens privats. 

Aquesta iniciativa està destinada a la innovació, modernització, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l’oferta, atenent fonamentalment criteris de millora de la competitivitat, sostenibilitat i reequilibri socioterritorial.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*