El Consell impulsa el Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi

Post també disponible en: Castellano

El Consell ha aprovat la subscripció d’el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme València i la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi per al 2020.

L’import total màxim de cost d’execució de les actuacions a desenvolupar mitjançant aquest conveni és de 300.000 euros, que seran finançats per les administracions a tres parts iguals. És a dir, la Mancomunitat de l’Interior Terra de el Vi contribuirà amb 100.000 euros; el Patronat Provincial de Turisme de València també aportarà 100.000 euros i Turisme Comunitat Valenciana subvencionarà l’acord amb un terç de l’total, 100.000 euros.

Mitjançant aquest conveni es proposa executar actuacions que persegueixen l’augment de la qualitat dels serveis turístics del territori, la millora de l’medi urbà i natural, l’ampliació i millora dels espais d’ús públic. A més de l’augment, diversificació i millora de l’oferta complementària, la posada en valor dels recursos turístics, la creació de nous productes, així com la sensibilització i implicació de la població i agents locals en una cultura de qualitat.

Els Plans de Dinamització i Governança Turística de la Comunitat Valenciana es configuren com una iniciativa de la Generalitat, instrumentada a través de la formalització de convenis entre Turisme Comunitat Valenciana, les diputacions provincials i altres administracions públiques i ens privats.

Aquesta iniciativa està destinada a la innovació, modernització, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l’oferta, atenent, fonamentalment, a criteris de millora de la competitivitat, sostenibilitat i reequilibri socioterritorial.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*