El Consell impulsa el Pla de Dinamització i Governança Turística de la Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva

Panorámica de Buñol.
Panorámica de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

El Consell ha aprovat la subscripció d’el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana, el Patronat Provincial de Turisme de València i la Mancomunitat Intermunicipal de la Foia de Bunyol-Xiva per desenvolupar, el 2020, el Pla de Dinamització i Governança Turística d’aquesta comarca.

L’import total màxim de cost d’execució de les actuacions a desenvolupar mitjançant aquest conveni és de 300.000 euros, que seran finançats per les administracions a tres parts iguals. És a dir, la Mancomunitat de la Foia de Bunyol-Xiva contribuirà amb 100.000 euros; el Patronat Provincial de Turisme de València també aportarà 100.000 euros i Turisme Comunitat Valenciana subvencionarà l’acord amb un terç de l’total, 100.000 euros.

Mitjançant aquest conveni, la mancomunitat es responsabilitza de coordinar la col·laboració entre ajuntaments i realitzar els projectes i obres que millorin la qualitat dels serveis turístics del territori, la millora de l’medi urbà i natural, l’ampliació i millora dels espais d’ús públic, a més de l’augment, diversificació i millora de l’oferta complementària, la posada en valor dels recursos turístics, la creació de nous productes, així com la sensibilització i implicació de la població i agents locals en una cultura de qualitat.

Els Plans de Dinamització i Governança Turística de la Comunitat Valenciana es configuren com una iniciativa de la Generalitat, instrumentada a través de la formalització de convenis entre Turisme Comunitat Valenciana, les diputacions provincials i altres administracions públiques i ens privats.

Aquesta iniciativa està destinada a la innovació, modernització, foment i consolidació dels productes turístics valencians des de la perspectiva de l’oferta, atenent, fonamentalment, a criteris de millora de la competitivitat, sostenibilitat i reequilibri socioterritorial.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*