El Conservatori de Bunyol realitzarà la seua setmana d’audicions del 16 al 22 de desembre

Post també disponible en: Castellano

Un any més, el Conservatori Professional de Música de Bunyol realitzarà la seua setmana de concerts i audicions abans de les vacances de Nadal.

“Desgraciadament segueix sense haver-hi una normalitat total com abans de la pandèmia, però intentarem acostar-nos a això el màxim possible. Enguany si podrem fer els tradicionals concerts de Nadal de les nostres agrupacions, perquè la situació, en principi, i els protocols sobre aquest tema, així ho permet. Per tant, tindrem al Cor i la Banda Juvenil el dijous 16 de desembre en el Palau de la Música; i l’Orquestra de Corda i la Banda Simfònica el divendres 17, també en el mateix escenari, tots dos a les 19.30 h. També podrem gaudir d’un concert amb grups de Cambra el dimecres 22 a les 20.00 h. a la Sala del Mercat, on actuarà entre altres la Brass Band. La resta d’audicions seran, com sempre, en la sala d’actes del nostre centre, però, igual que l’any passat sense públic. retransmetrem en directe totes les nostres audicions pel nostre canal de Youtube”, tal com han informat des del centre educatiu.

“Tanmateix que l’any passat, tampoc podrem realitzar la tradicional audició nadalenca en la residència de la tercera edat, però estarem amb ells de manera virtual. Transmetrem en directe algunes de les nostres audicions perquè els majors puguen tindre també enguany la seua audició nadalenca”, han afegit fonts del centre.

Des del conservatori han aprofitat per a “desitjar-los a tots unes Bones festes, i que prompte puguem tornar a gaudir de la música sense cap mena de restricció”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*