El conservatori “San Rafael” de Bunyol realitzarà les audicions nadalenques del 16 al 22 de desembre

Post també disponible en: Castellano

Un any més a l’hora d’ara, el conservatori professional de Música Sant Rafael de Bunyol realitzarà la seua setmana de concerts i audicions abans de les vacacions de Nadal.

“Como tots sabem no és un any normal i per tant no podrem fer, ni les mateixes actuacions, ni de la mateixa manera, però intentarem que siga el més paregut possible. Dau la gran quantitat d’alumnes que es mobilitzen per als tradicionals concerts de les bandes no es van a poder realitzar per a complir el màxim possible amb els protocols establits contra el COVID. Si que es van a realitzar el concert del cor el dimecres 16 a les 20.00 h. en la Sala del Mercat; l’Orquestra de Corda i Música de Cambra el dijous 17 a les 20.00 h. en l’Església de la Venda; i el divendres 18 Al Palau de la Música actuarà la Brass Band en un acte en què també es presentarà una nova novel·la de Máximo Huerta. La resta d’audicions seran, com sempre, en la sala d’actes del nostre centre, però sense público” confirmen des de l’equip del centre educatiu.

“Tampoc podrem realitzar la tradicional audició nadalenca en la residència de la tercera edat, però estarem amb ells de forma virtual. Transmetrem en directe algunes de les nostres audicions perquè els majors puguen tindre també enguany la seua audició nadalenca”.

“Aprofitem per a desitjar-los a tots unes Bones Festes, dins de les restriccions, i que prompte podem tornar a disfrutar de la música amb la normalitat que tots desitgem” finalitzen des del conservatori.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*