Requena reparteix 200.000 euros entre 139 beneficiaris per a pal·liar els efectes econòmics de la Covid-19

Post també disponible en: Castellano

El consistori requenense ha donat a conéixer els beneficiaris de la subvenció destinada a recolzar les persones autònomes, microempreses i xicotetes empreses que desenrotllen la seua activitat comercial i turística en el municipi de Requena per a fer front als efectes originats per el  (COVID-19).

En total, es repartiran 200.000 euros entre 139 beneficiar-vos, unes ajudes que començaran a rebre’s al llarg de les pròximes setmanes.

El crèdit contret pel consistori destinat a finançar les subvencions, que es va aprovar en sessió plenària, era de 100.000 euros en primer moment, però tenint en compte les circumstàncies s’ha doblegat la quantia i “no es descarta destinar en un futur més ajudes d’este tipo” expliquen des de l’Ajuntament. També comenten que ” en el cas que alguna empresa renunciara a l’ajuda o si finalment es demostra que no complix els criteris establits per a ser receptora de la mateixa seria repartida entre les empreses restants davall els mateixos criteris que s’han utilitzat en tot el procés de concesión”. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*