El diputat Jesús Salmerón demana un Centre de Dia per a Gátova

Post també disponible en: Castellano

El diputat de les Corts Valencianes i candidat dels Populars a l’alcaldia de Gátova, Jesús Salmerón, ha demanat a la Generalitat Valenciana la construcció d’un Centre de Dia a Gátova.

El diputat en Les Corts Valencianes i candidat del PP a Gátova, Jesús Salmerón, demana a la Generalitat Valenciana la construcció d’un Centre de Dia a Gátova.

Salmerón ha registrat una iniciativa en el Parlament Valencià en la qual insta a la Generalitat Valenciana a construir un Centre de Dia a Gátova, i al fet que s’adquirisca el compromís d’iniciar la seua construcció en el present any 2023. 

 El diputat i candidat a l’alcaldia de Gátova pel PP, Jesús Salmerón ha demanat a la Generalitat que construïsca un Centre de Dia a Gátova perquè tal com ha explicat “Existeix una franja de població que, sense necessitar d’un règim intern com el de les residències de majors, poden continuar vivint a les seues cases sempre que se’ls preste un mínim d’ajuda externa”. 

“La necessitat de comptar amb aquesta instal·lació no es pot demorar més” ha afegit Salmerón, “perquè són molts els veïns que necessiten un lloc on puguen gaudir d’unes activitats físiques, saludables, culturals i d’oci concordes a la seua edat”.

“La construcció d’un Centre de Dia per a majors no és un capritx, sinó una demanda dels veïns de Gátova perquè els nostres majors han de ser una prioritat per a la Generalitat Valenciana i a això hem de sumar-li que comptar amb un centre de dia a Gátova suposaria que els veïns del poble no hagen de desplaçar-se a viure a altres nuclis urbans per a ser beneficiaris d’aqueixos serveis, la qual cosa serviria de dic contra la despoblació que és una de les amenaces dels nostres pobles”, ha afirmat Salmerón. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*