El Dr. Salvador Rodríguez-Camps publica un llibre amb les seues tècniques personals i aportacions a la cirurgia plàstica durant quatre dècades

Post també disponible en: Castellano

El doctor Salvador Rodríguez-Camps acaba de publicar un llibre amb les seues tècniques personals i aportacions a la cirurgia plàstica durant les últimes quatre dècades.

El cirurgià plàstic Salvador Rodríguez-Camps s’ha preocupat de difondre àmpliament aquestes tècniques en conferències, congressos, cursos, llibres, revistes científiques i alguns programes de televisió de contingut mèdic-quirúrgic, com a aportació a la comunitat científica i amb ampli reconeixement tant a nivell nacional com internacional. 

En aquesta obra de 536 pàgines que acaba de ser editada per Elina Press l’autor aporta les seues més destacades publicacions corresponents a tècniques personals, inclosa la seua tesi doctoral, Excel·lent Cum laude, durant el període comprés entre 1980 i 2022. 

El doctor Rodríguez-Camps és un prestigiós i reconegut cirurgià plàstic, a nivell nacional i internacional, pel seu treball, els seus resultats i la seua important contribució a la comunitat científica. 

Salvador Rodríguez-Camps assegura sentir-se “un cirurgià plàstic ‘de taller’ més prop de l’art que de la ciència; un artesà creatiu que intenta introduir nous aspectes personals en les tècniques quirúrgiques. Maneig millor els llapis de colors que el CorelDraw o el Photoshop. Admire als grans mestre perquè són ells els que de manera fàcil i espontània s’interessen per transmetre la seua saviesa als altres”.

“Busque la perfecció en el meu treball perquè aquesta és l’única manera de quedar-nos en els límits de l’humanament raonable. El més satisfactori del meu currículum és el treball diari i els resultats, l’afecte dels meus pacients i el respecte dels meus col·legues”, tal com destaca Salvador Rodríguez-Camps.

El bunyolense Salvador Rodríguez-Camps Devis és un dels cirurgians plàstics més reconeguts tant a Espanya com a nivell internacional. Hui dia, exerceix com a Cap de la Unitat de Cirurgia Plàstica i Estètica de l’Hospital Universitari Casa de la Salut de València, dedicació que comparteix amb el seu càrrec com a membre numerari de la Societat Espanyola de Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica (SECPRE)

A més, és integrant titular de la Federació Iber-Llatinoamericana de Cirurgia Plàstica (FILACP), membre actiu de la International Society of Aesthetic Plastic Surgery (ISAPS), de la Junta Directiva de la Societat de Cirurgia Plàstica, Reconstructiva i Estètica de la Comunitat Valenciana (SCPRECV), membre actiu de la Nova York Academy of Sciences (NYAS) i numerari de la European Society of Aesthetic and Plastic Surgery (EURAPS), entre molts altres càrrecs d’elevada responsabilitat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*