El gimnàs del pavelló municipal del Planell de Bunyol millora i augmenta les seues màquines per a oferir una completa activitat esportiva

Post també disponible en: Castellano

El gimnàs del Pavelló Municipal Pablo Cusí en el Planell de Bunyol ha patit una remodelació íntegra en tots els seus aparells esportius, a més d’incloure tres més. S’han reformat les actuals màquines, deteriorades pel pas del temps. La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Bunyol, juntament amb l’empresa Ortus, i l’esportista buñolense Nieves Carrascosa, han fet possible que ara puga practicar-se una excel·lent activitat esportiva.

Nieves Carrascosa, membre del Club Atletisme Correores de Bunyol, va informar l’edil d’Esports buñolense, Manuel Sierra, les deficiències que comptava l’actual gimnàs del Planell, molt utilitzat per nombrosos esportistes del municipi. Les seues màquines van ser comprades per al Gimnàs que va haver-hi quan la Piscina Municipal va ser coberta. D’ací es va traslladar al Pavelló i el pas dels anys i l’ús ha deteriorat la pell i el mecanisme de moltes de les seues màquines.
Manuel Sierra va acceptar en tot moment aqueixa remodelació, de la qual s’ha encarregat Nieves Carrascosa juntament amb l’empresa Ortus. “Després de rebre a tècnics d’aquesta empresa de màquines es va fer un pressupost de tot el que era necessari millorar i també de comprar una màquina el·líptica i dues bicicletes de ciclisme de sala. Va ser aprovat i immediatament l’empresa s’ha posat a dur a terme aquesta remodelació, que ha quedat perfecta. Ara el gimnàs compta amb unes màquines excel·lents, en perfecte estat per a la pràctica esportiva”, va destacar l’esportista i membre del Club Atletisme Correores de Bunyol. 
Per la seua part Manuel Sierra, regidor d’Esports, s’ha mostrat molt satisfet per aquesta remodelació, “que permet comptar amb un gimnàs de gran qualitat a l’altura dels nombrosos esportistes que l’utilitzen diàriament”, va finalitzar l’edil.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*