Curs de defensa personal femenina aquest dissabte a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Aquest dissabte el Gimnàs Hèracles Gym de Bunyol organitza un Curs de Defensa Personal Femení de 15,30 a 19,30h. Per a apuntar-se cal telefonar al 620 60 17 32. Els instructors seran Antonio Muñoz Martínez, Oficial Cap Policia Local, Antonio Muñoz López, Agent Policia Local, i José Alcalde Fava, Sensei Hèracles Gym. Tots ells compten amb cinturó negre Donen Karate.

El Gimnàs Hèracles Gym de Bunyol, juntament amb la Regidoria d’Esports de l’Ajuntament i el Club Yoshitaka, organitzen aquest dissabte un Curs de Defensa Personal Femení de 15.30 a 19.30h. A pesar que ja compta amb un gran nombre d’assistents, encara queden places per a inscriure’s.
Tina Solaz, del Gimnàs Hèracles Gym, confirma que aquest és el cinqué curs que s’organitza per a saber com defensar-se davant diferents situacions de perill en les quals pot trobar-se qualsevol dona al llarg de la seua vida i en nombroses ocasions de manera inesperada. Com en les anteriors edicions es compta amb un cartell d’instructors molt formats en aquest assumpte. Ells són Antonio Muñoz Martínez, actual Oficial Cap de la Policia Local de Bunyol,- i que és cinturó negre 6é Donen Karate, cinturó negre 2n Donen Goshindo, cinturó negre 1r Donen Tai-Jitsu, entrenador esportiu Nivell III, director de Defensa Personal FKCV, Llicenciat en Criminologia i Diplomat en Ciències de la Seguretat – ; a més també estarà Antonio Muñoz López, actual agent de la Policia Local de Bunyol, – i que és cinturó negre 3r Donen Karate, cinturó negre 1r Donen Goshindo i entrenador esportiu nivell III – ; finalment, imparteix el curs Jose Alcalde Fava, Sensei Hèracles Gym, – i que és cinturó negre 3r Donen Karate i entrenador esportiu nivell I.
Aquest curs està organitzat pel Gimnàs Hèracles Gym i el Club Yoshitaka, i compta amb la col·laboració de la Regidoria d’Esports, que subvenciona una part d’aquest, per tant les assistents tan sols han de pagar 15 euros. Poden inscriure’s telefonant al 620 60 17 32 o acostar-se al propi Gimnàs Hèracles Gym de la localitat. 
Tina Solaz anima que qualsevol xica, a partir dels 10 anys, pot apuntar-se i conéixer més de prop les armes amb les quals comptem per a fer front a una situació de perill. Al principi del curs s’imparteix una classe teòrica i després d’ella es practica amb els instructors. “Sí hem detectat que cada vegada venen més dones joves preocupades per la seua seguretat, ja que en els últims temps les xiquetes i xiques joves també s’estan veient amenaçades per situacions violentes. Amb aquest curs ixen segures de si mateixes i amb força per a poder afrontar qualsevol situació i eixir airosa”, reconeix la responsable d’aquest gimnàs buñolense. 
Finalment, Tina Solaz agraeix la col·laboració de la Regidoria d’Esports a donar suport a aquest curs. “Sempre ha estat donant-nos suport i així continua el que demostra la implicació real del nostre Ajuntament per aquest assumpte”, va finalitzar.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*