El govern local de Bunyol recalca que ha sigut transmissor dels comunicats del Centre de Salut i de l’Àrea de Salut de Manises

Instalaciones del centro de salud de Buñol.
Instalaciones del centro de salud de Buñol

Post també disponible en: Castellano

A principis de setmana el Centre de Salut de Bunyol va sol·licitar al Govern Local que difonguera un comunicat a través de les seues xarxes socials i la ràdio municipal informant que davant la situació de desbordament produït per la Pandèmia Covid, “es veien obligats a suspendre totes les visites programades, de metges d’atenció de primària i infermeria en els pròxims dies i fins a un altre avís. Es mantindran les visites de pediatria, matrona, ginecologia, tècnic de raigs, rehabilitació i els especialistes els dies programats. Les visites del dia de hui s’atendran en la mesura que siga possible. Totes les cites cancel·lades hauran de tornar a sol·licitar-se una vegada que tornem a obrir les agendes mèdiques. Demanem disculpes i treballem intensament per a poder reprendre el servei amb normalitat al més prompte possible”, segons fonts municipals.

El Govern Local va difondre aquest comunicat informatiu, però a primera hora de la vesprada van rebre una rectificació per part de l’Àrea de Salut de Manises, de Roberto Gorgues Comes, Coordinador de Continuïtat Assistencial del Departament de Salut de Manises, del qual depén el Centre de Salut de la localitat, dient textualment: “Sent coneixedor de la inquietud generada en la ciutadania del municipi de Bunyol referent a l’atenció sanitària de la població volia expressar: S’ha produït un error de transmissió en la informació des de l’assistència sanitària a la ciutadania; El Centre de Salut de Bunyol mantindrà les seues portes obertes a la totalitat dels pacients que requerisquen ser atesos i s’organitzarà aquesta atenció segons els criteris clínics de priorització com sempre s’ha fet”.
El Govern Local de Bunyol ha sigut “transmissor de totes dues informacions difoses entorn de l’assistència sanitària en el municipi”. Així volen manifestar “a tota la població i demanar disculpes pels possibles trastorns i confusions generats”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*