El Grup Comarcal Popular sol·licita a a la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria la convocatòria d’una reunió de representants municipals

Post també disponible en: Castellano

La reunió pretén ser un punt de trobada i unitat en qüestions fonamentals per a la mancomunitat.
El Grup Comarcal Popular proposa tractar temes com el refugi comarcal, el transport entre municipis i els pressupostos de 2021.

El Grup Popular Comarcal mitjançant escrit per registre d’entrada el passat 21 d’abril va sol·licitar a la presidenta de la Mancomunitat Camp de Túria que convoque als representants dels partits polítics i municipals per a tractar temes relacionats amb els pressupostos comarcals de l’any 2021, la situació del refugi comarcal i del transport de Camp de Túria.

Necessitat d’anticipar-se als esdeveniments

La reunió sol·licitada pels portaveus del Grup Comarcal Popular respon als compromisos de tots els partits polítics adquirits fa uns mesos en la comissió i posterior ple comarcal de mantindre aquesta trobada però que de moment no s’han vist materialitzats.

En paraules del portaveu Manu Pérez, “des de l’inici de la legislatura hem demostrat que ens preocupen i ens ocupen els interessos del conjunt de municipis representats en aquesta mancomunitat i per això volem intentar actuar sota el paraigua de la unitat per a poder continuar traient feia avant projectes que beneficien a la nostra ciutadania”.

A més de la sol·licitud d’aquesta reunió el Grup Comarcal Popular també ha sol·licitat tindre accés als expedients d’adjudicació del servei d’ajuda a domicili de la dependència, al pagament de productivitats des de l’any 2015 fins hui així com a l’expedient relatiu a la confecció de la Relació de Llocs de treball de la Mancomunitat Camp de Túria.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*