El grup municipal popular de Aras de los Olmos denuncia la negativa de l’alcalde socialista a cedir-los un despatx

Post també disponible en: Castellano

El grup municipal popular de Llaures dels Olmos ha denunciat la “negativa reiterada de l’alcalde socialista, Rafael Giménez Chicharro”, a facilitar-los “un despatx en el qual poder atendre els veïns”, segons han manifestat.

El passat mes de gener el portaveu popular, Domingo Sáez, va presentar per registre d’entrada de l’Ajuntament un escrit sol·licitant a l’alcalde facilitar al seu grup un despatx on poder atendre les queixes i inquietuds dels veïns i veïnes del municipi.

“És un espai que el grup municipal popular també necessita per poder exercir amb normalitat la seva tasca de control i fiscalització dels òrgans de govern”.

Davant aquesta petició l’alcalde socialista de la localitat s’ha limitat “a denegar la sol·licitud a través d’una resolució d’Alcaldia en la qual, una setmana després de presentar l’escrit popular, fa referència a la situació dels despatxos municipals compartits per treballadors i funcionaris sense donar més explicació “, segons els populars.

“No s’ofereix cap argument”, de manera que Sáez entén que és una qüestió de “falta de voluntat i, sobretot, de transparència”. Per al portaveu popular està clar que a Aras de los Olmos no hi ha un Govern obert, ja que “si l’alcalde voldria és tan fàcil com deixar-nos un despatx durant unes hores a la setmana perquè puguem posar un horari d’atenció als arenses” .

Aquesta mateixa setmana els populars han tornat a sol·licitar la relació detallada dels despatxos existents així com l’ús que se’ls dóna per poder «entre tots buscar una solució que beneficiï la ciutadania», segons el portaveu popular, qui espera que l’alcalde canviï d’actitud de manera immediata.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*