Els bombers rescaten dues persones a zones de muntanya de Chulilla i Villalonga

Post també disponible en: Castellano

Efectius del Consorci van rescatar ahir de vesprada a un escalador lesionat a la cama en caure d’uns deu metres d’altura a una zona d’escalada de Chulilla. Fins al punt on es trobava hi van accedir bombers del parc de L’Eliana i sergent de Paterna, coordinador forestal del Consorci i bombers forestals de la GVA-Sgise, així com una metgessa del SAMU. 

El ferit va ser immobilitzat i va ser traslladat amb llitera niu dels bombers fins al punt on es trobava l’ambulància. Tot i que no era una zona de molt difícil accés, es tractava d’una senda amb prou inclinació i que distava vora 2 km de l’ambulància, per la qual cosa el trasllat va resultar molt costós.

D’altra banda, un altre home va ser rescatat en extraviar-se a una zona de difícil accés al Circ de la Safor a Villalonga. S’hi havia perdut mentre caminava amb el seu gos. Va ser rescatat en bon estat pel dispositiu del Consorci, que incloïa al Grup de Rescat en Altura GERA i coordinador forestal del Consorci, i unitat de bombers forestals de GVA-Sgise. Una vegada localitzat va ser traslladat a lloc segur. 

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*