Els bombers rescaten a cinc persones en un incendi d’habitatge a Algemesí

Post també disponible en: Castellano

Els bombers del Consorci Provincial de València han rescatat a cinc persones durant un incendi d’habitatge a un edifici del carrer Muntanya de la localitat d’Algemesí, que s’ha declarat al voltant de les 02:44 h de la matinada. 

Fins allí el Consorci hi va mobilitzar tres dotacions de bombers de Silla i Alzira, sergent d’Alzira i Oficial del Consorci. El foc afectava un pis de la quarta planta d’un edifici de sis altures. 

A l’arribada dels bombers els ocupants del pis afectat ja estaven fora de l’habitatge, un d’ells hi va ser atés pels mitjans sanitaris. L’incendi es trobava molt evolucionat, amb flames eixint per la façana i una progressió important també a l’interior. 

Els bombers del Consorci hi van haver de rescatar a un total de cinc persones de pisos veïns amb el vehicle d’altura, baixant-les des de les terrasses i balcons dels seus habitatges fins al carrer. En total, es van evacuar dues persones del pis enfront de l’afectat i altres tres de la planta superior. Cap d’estes persones va patir danys. Els bombers van donar per controlat l’incendi a les 03:19 h, tot i que les tasques van finalitzar definitivament a les 05:35 h. 

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*