El Grup Popular a Bunyol exigeix a l’Ajuntament que realitze ja el Portal de Transparència

Post també disponible en: Castellano

“Des de 2013 està la Llei sobre el portal de Transparència. El Govern de Bunyol, 10 anys després, encara no l’ha aplicada. Tant Xiva, Xest, com la resta de pobles de la Foia, el tenen actiu. Des del nostre partit creiem que el treball amb els comptes municipals ha de ser públic i respondre a les necessitats de la seua població”, tal com critiquen els populars de Bunyol.

“Considerem que el dret dels ciutadans de saber en què es gasta els seus diners són fonamentals. Ni entenem, ni compartim les raons que addueixen perquè tard tant a posar-se en marxa el Portal de Transparència. Després de reunir-nos amb nombroses associacions, de diferents àmbits: laboral, social, cultural…veiem com tots es pregunten -uns de manera implícita i altres explícita- en què es gasten els nostres diners. Abans es veia inversió com el Planell, l’auditori, polígons i una altra sèrie d’obres. En l’actualitat en què gasten els nostres diners? Una gestió raonable i competent no tindria res a amagar”.

“La gent de Bunyol necessita saber clarament a què es dediquen els seus impostos. Per això considerem un imperatiu moral la implantació ja del Portal de Transparència. Des del Grup Popular estem segurs que si aquest fora present tindríem molt més clar el per què de la falta d’inversió i la ineficaç gestió dels nostres impostos”, han finalitzat

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*