S’ultimen els detalls per a la XVIII Fira Agrícola i de Comerç de Turís

Post també disponible en: Castellano

Tindrà lloc del 5 al 7 de maig 

L’Avinguda de les Corts Valencianes tornarà a convertir-se en l’epicentre de l’activitat comercial, festiva i social turisanes amb la celebració de la XVIII Fira Agrícola i de Comerç.

Del 5 al 7 de maig més de trenta expositors amb una gran varietat de productes es mostraran a veïnat i visitants en esta mostra que enguany compleix la majoria d’edat.

Automoció, maquinària, vivers, complements, tèxtil, calçat, cervesa artesana turisana, mel i els seus derivats i marcs d’alumini, entre altres, es combinen amb animació de carrer, contacontes o eltast maridatge que oferirà la bodega cooperativa La Baronía junt amb Dulces Filiberto.

La cooperativa hortofructícola La Turisana i Caixaturís completen l’apartat cooperativista mentre que les comissions falleres del poble col·laboren un any més amb diferents tallers.

Destacar també a l’associació d’Ames de Casa i l’Agrupació Cultural, que estos dies s’alternen a la caseta de l’ajuntament per tal d’oferir orxata als assistents. I a l’Associació de Comerciants, que prepara un sorteig entre la clientela que es du a terme en els últims instants de la fira.

Del 5 al 7 de maig Turís es mostra amb tota la seua intensitat, una bona oportunitat per conéixer-lo.

L’obertura oficial de la fira tindrà lloc divendres, 5 de maig, a les 19.30 h en el portal de la fira a càrrec de la Regina de les Festes, Ana Valencia Soucase, i la seua Cort d’Honor, que protagonitzaran l’acte amb el vestit tradicional de tainera.

Tots els horaris i expositors es poden consultar en la pàgina web municipal www.turis.es. Una cita que compta amb el suport de València Turisme i la Conselleria d’Economia sostenible, Sectors productius, Comerç i Treball.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*