Vint-i-cinc detinguts en desarticular una xarxa criminal que transportava droga des de Sud-amèrica en una operació que va començar a La Pobla de Vallbona i Llíria             

Post també disponible en: Castellano

L’operació va començar amb la investigació de diversos possibles punts de venda de droga en les localitats de La Pobla de Vallbona i Llíria.

La Guàrdia Civil va realitzar 5 registres domiciliaris a La Pobla de Vallbona i Llíria.

La Guàrdia Civil de València ha detingut un total de 16 homes i 9 dones d’edats compreses entre 15 i 68 anys.

Diversos dels detinguts eren treballadors d’una perruqueria i un bar de Pobla de Vallbona i, a més, d’una agència immobiliària i gestoria de Llíria que participaven en el blanqueig de capitals.

La Guàrdia Civil de València, en el marc de l’operació “BIG XARXA”, ha detingut a 25 persones que traficaven amb drogues transportades directament de Sud-amèrica. 

L’operació va començar amb la investigació de diversos possibles punts de venda de droga en les localitats de La Pobla de Vallbona i Llíria. El suposat autor d’aquests fets era un home de 43 anys, de nacionalitat colombiana, que havia falsificat la seua identitat amb la intenció de donar-se d’alta en diverses línies telefòniques a nom d’una altra persona, a més de conduir sense carnet de conducció. 

Fruit d’aquestes investigacions, la Guàrdia Civil va descobrir que la cocaïna que se subministrava als consumidors en aquests municipis procedia directament de Sud-amèrica. El passat 12 de març, la Guàrdia Civil de València va procedir a la detenció d’un home de 60 anys, de nacionalitat nicaragüenca, després desembarcar d’un avió de passatgers en l’Aeroport d’Alacant. El detingut portava 106 càpsules de cocaïna a l’interior del seu organisme amb un total de 1,5 quilograms.

Arran d’aquesta intervenció, els agents van realitzar 5 registres domiciliaris a La Pobla de Vallbona i Llíria. Es van intervindre més d’un quilogram de marihuana, MDMA, diferents precursors de droga, 4 vehicles valorats en 40.000 euros, un rolex de 10.000 euros, 25 mòbils amb un preu de 7.500 euros, 1.500 dòlars en efectiu i més de 3.600 euros en efectiu.

Finalment, la Guàrdia Civil de València ha detingut un total de 16 homes i 9 dones d’edats compreses entre 15 i 68 anys i de nacionalitat espanyola, colombiana, nicaragüenca i romanesa pels delictes de pertinença a organització criminal, tràfic de drogues, blanqueig de capitals, revelació de secrets, omissió del deure de perseguir delictes, falsificació documental, usurpació d’estat civil i contra la seguretat del trànsit.

Diversos dels detinguts eren treballadors d’una perruqueria i un bar de Pobla de Vallbona i, a més, d’una agència immobiliària i gestoria de Llíria que participaven en el blanqueig de capitals. 

Un dels detinguts, fins i tot va comprar un habitatge a Llíria, amb un valor de 80.000 euros, amb els diners obtinguts del narcotràfic.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Primera Instància i Instrucció Número 7 de València. S’ha decretat l’ingrés a la presó del detingut en l’Aeroport d’Alacant.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*