L’oficina de Correus de Xest, la millor d’Espanya

Post també disponible en: Castellano

Aquesta oficina ha sigut guardonada amb el Primer Premi Nacional d’Excel·lència durant l’any 2022

L’oficina de Correus de Xest, situada al carrer Angel Tarín Haro, ha aconseguit alçar-se amb el Premi Nacional d’Excel·lència, un reconeixement a la labor del personal d’aquesta oficina durant l’any passat. 
Des d’aquesta oficina Correus atén els més de huit mil habitants d’aquest municipi de la comarca de la Foia de Bunyol, obrint les seues portes de dilluns a divendres, de 08,30 a 14,30 hores. 
Aquesta oficina s’ha situat per davant de les 150 oficines que tenien millor puntuació en tota Espanya. Per darrere de Xest, amb el segon i tercer premi, han quedat les oficines de Azuqueca d’Henares (Guadalajara) i Albolote (Granada). 
Aquest premi serveix per a identificar les unitats excel·lents i reconéixer al personal que, dia a dia, treballa en equip per a oferir als clients la millor experiència de servei. El Premi Nacional a l’Excel·lència reforça la cultura de la qualitat i efectivitat entre les unitats de Correus, premiant a aquelles oficines que empren eficientment els seus recursos, utilitzen adequadament la informació i realitzen correctament els processos, contribuint amb això a aconseguir els objectius corporatius.
Per a atorgar aquests premis s’han tingut en compte en compte indicadors com l’índex d’experiència del client, els temps d’espera, els ingressos, els acords amb tercers, la qualitat en l’atenció al client, la venda de productes, la paqueteria nacional o l’admissió digitalitzada, entre altres.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*