José Antonio Olmedo presenta el seu últim poemari a la Biblioteca Pública de Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Dimecres que ve, 3 de maig, la Sala Raga de la Biblioteca de Bunyol acollirà la presentació del llibre ‘Encara que meravellosa’, el nové poemari del poeta valencià José Antonio Olmedo. Aquest autor signa els seus llibres de poesia amb el pseudònim Heberto de Sysmo. El poemari ha sigut editat pel segell Celya i compta amb un pròleg del —també poeta valencià— i catedràtic de Filologia Jaime Siles.
L’acte donarà principi a les 19 hores i comptarà amb la participació de Romero de Bunyol, autor local, qui realitzarà les funcions de presentador, juntament amb Susana Martínez, Juan Luis Pallás i Emi Zanón, els qui llegiran textos del llibre. 
‘Encara que meravellosa’ és un poemari escruixidor, basat en la tràgica experiència que van viure el filòsof André Gorz i la seua esposa Dorine Keir, quan, després de patir durant vint anys la llarga malaltia degenerativa de Dorine, van decidir suïcidar-se junts. Ens parla d’amor i de mort, per descomptat, però també de la necessitat de renunciar al banal per a dedicar-nos a l’essencial, de la importància i transcendència d’aquells que ens regalen el seu temps, i la petjada que deixen en nosaltres i quan fem.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*