Bunyol acull el Congrés de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CC OO de les comarques de l’interior

Post també disponible en: Castellano

Aquest dimarts 23 de Març es va reunir en la seu de CCOO a Bunyol el Congrés de la Federació de Pensionistes i Jubilats de CCOO de les comarques de l’interior dins del procés cap al XIII Congrés de Pensionistes del sindicat a nivell estatal. El congrés a Buñol va estar presidit pel Secretari General de la Federació de pensionistes Evaristo Soto, el Secretari d’organització Juan Peiró, sent vocals del congrés intercomarcal la companya Empar Peris i Ricardo Almuni (tots dos de la localitat de Xiva).

En el transcurs del Congrés de la Unió Comarcal de pensionistes es va triar la nova executiva del sindicat en l’àmbit de les comarques de l’Interior, executiva aprovada per unanimitat i que passa a estar integrada per Empar Peris Picot, Ricardo Almuni Molina i Ángeles Alarcón Ballester per Chiva, José Mora López per la Plana d’Utiel-Requena i Vall d’Ayora, Pedro Rodríguez Martínez per la comarca del Camp del Túria, i Vicente Criado Garcés i Carlos Xerri Juan per la Foia de Buñol.

Així mateix es va triar a les delegades i delegats al Congrés de la Unió comarcal que se celebrarà el 30 d’Abril a Llíria i al Congrés de CCOO de Pensionistes i Jubilats de CCOO del País Valencià a celebrar a Alacant el 1, 2 y 3 de Juliol.

Evaristo Soto, Secretari General del sindicat de pensionistes del P.V. va declarar en el transcurs de la reunió la importància del sindicalisme de classe i soci-polític que representa CCOO i la necessitat que el sector de les persones pensionistes i jubilades estiguen organitzats en el nostre sindicat. El que hui es constituïsca l’executiva de CCOO de Pensionistes i Jubilat a les comarques de l’Interior serveix per a reforçar el model sindical de CCOO entre les persones majors i enfortir les seues reivindicacions sent presents en els diferents municipis de les comarques de l’Interior. Hui l’executiva que es tria garanteix l’existència i el treball de la nostra federació en la Foia de Bunyol i Xiva, a la Plana d’Utiel-Requena i Vall d’Ayora i al Camp del Túria. Les companyes i companys de l’executiva que hui trieu estendran l’afiliació sindical en CCOO entre la població de persones majors de les vostres comarques i això us permetrà dur a terme projectes que redunden en el benefici del benestar de les persones pensionistes i jubilats en les vostres localitats, promoureu la participació de les persones majors en els Consells de Salut i els Consells de Majors en els vostres centres de salut i Ajuntaments, estendreu la informació sobre el sistema públic de pensions i altres drets que afecten la població i sereu factor de mobilització davant les diferents institucions per a aconseguir avançar en aqueix objectiu d’aconseguir el màxim benestar possible per a totes les persones del nostre sector social. 

Després de les paraules d’Evaristo Soto es va passar a explicar les esmenes presentades als documents congressuals, aquestes esmenes van passar aprovades per a ser debatudes en el XIII Congrés de Pensionistes i Jubilats de CCOO del País Valencià.

El Congrés va comptar amb l’assistència de representants del sindicats de pensionistes de CCOO del Camp del Túria, Foia de Bunyol i Xiva i la Plana d’Utiel-Requena i la Vall d’Ayora. Aquesta reunió va ser organitzada disposant de totes les mesures de seguretat sanitària per a la protecció contra els contagis.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*