La Regidoria de Turisme repta al poble de Bunyol que participe en una Tomatina virtual amb un breu vídeo llançant-se tomaques

Post també disponible en: Castellano

La regidoria de Turismo-Tomatina de l’Ajuntament de Buñol, repta tots els veïns de la localitat a què participen de forma virtual en el 75 aniversari de La Tomatina, que havia de celebrar-se dimecres que ve 26 d’agost. Tan sols cal gravar-se un vídeo llançant-se tomaques. Entre tots els enviats s’editarà un conjunt que quedarà en la memòria de tots.

La Regidoria de Turismo-Tomatina ha organitzat una iniciativa per a mantindre viva la festa en este atípic 2020. Davall l’hashtag #TomatinaChallenge, el repte consistix a gravar-se un breu vídeo (en horitzontal) rebent una tomacada, vessant-se tomaca, o qualsevol cosa sorgida de la imaginació, per a celebrar la Tomatina Virtual.

Els participants hauran de penjar el seu vídeo en xarxes socials amb l’hashtag #TomatinaChallenge, i enviar-ho al correu prensa@latomatina.info. Entre tots els vídeos se sortejaran 10 entrades dobles i 10 tasses per a la Tomatina 2021.

L’edil de Turismo-Tomatina, María Vallés, anima tots els veïns de Bunyol que recorden la nostra festa més internacional en un any en què se celebrava el 75 aniversari. “De tots els vídeos enviats s’editarà un conjunt que quedarà en la posteritat i en la memòria de tots. I és que els bunyolenses volem a la nostra festa, tenim amor per les nostres tradicions, per les nostres festes i d’esta manera tots podem participar també en esta edición”, finalitza la regidora bunyolense

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*