El grup socialista renova els pipicanes de Requena

Post també disponible en: Castellano

L’equip de govern socialista de Requena ja ha iniciat les obres de renovació dels sis pipicanes de la localitat.

En primer lloc, i a petició dels propis veïns, es canviarà la ubicació actual del pipicán de la zona de Higuerillas. D’aquesta manera, s’instal·larà un nou pipicán aprofitant el terreny natural de la zona enjardinada amb accés directe des del propi carrer, i realitzant un clos com el dels pipicanes ja existents.

En el seu interior, s’instal·laran un arenero per a gossos i dos pals per a lligar a les mascotes al costat dels bancs, a més d’un circuit “agility” compost per diversos obstacles d’activitat física per als cans.

Pel que respecta a l’adequació dels pipicanes existents, es procedirà a retirar tant les papereres com els bancs actuals que estiguen en mal estat.
Posteriorment, es realitzarà un rebuig i desbrossament de tota la superfície del pipicán, eliminant les males herbes i condicionant el terreny.

Així mateix, s’instal·larà un arenero per a gossos en cada pipicán, així com noves papereres i dos bancs en zona d’ombra en cadascun, col·locant al costat dels mateixos un pal per a lligar als cans en cas de ser necessari.

Finalment, es renovarà l’enllumenat en aquells pipicanes que el requerisquen, com són el de l’Estació i el de la Urbanització San José, reparant també la zona d’accés a aquest últim.

Per a l’equip de govern socialista, és de summa importància comptar amb pipicanes en bon estat, ja que permeten mantindre més neta la resta de la ciutat i són un lloc on tant els animals com els seus propietaris poden socialitzar.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*