El hall de l’Ajuntament de Bunyol comptarà amb els servicis d’atenció, padró, recaptació i registre d’entrada

Post també disponible en: Castellano

Continua el servici d’atenció telefònica i la cita prèvia per a la resta de treballadors, alcaldessa i regidors. També pot utilitzar-se el servici telemàtic a través de la web de l’Ajuntament

María Vallés, regidora de Recursos Humans de l’Ajuntament de Buñol, informa la població de la reestructuració que el Consistori buñolense patirà a partir de hui dilluns amb la Fase 1. “Desde el principi s’han garantit totes les mesures de seguretat i higiene per a tots els treballadors de l’Ajuntament de Buñol, estipulades pel Ministeri de Sanidad”, assenyala l’edil.

El treball ha sigut incansable perquè el públic puga accedir amb mesures de seguretat al Registre d’Entrada, al Padró Municipal, a Recaptació i als alguatzils en el Hall del Consistori. Per a la resta de departaments s’haurà de demanar cita prèvia. Tot això amb l’objectiu de garantir la distància de seguretat entre treballadors i ara, amb el ciutadà que necessite de documentació.

Vallés destaca que tot ciutadà que entre a l’Ajuntament passarà primerament pels alguatzils, els que li dirigiran al servici d’atenció que requerisca en el Hall. “Está correctament marcat un carril d’entrada i un altre d’eixida en el sòl, seguint les adhesius perquè tot ciutadà vaja primerament als alguatzils i ells li dirigiran si pot passar o ha de fer cua en l’entrada”, destaca la regidora de Recursos Humans buñolense.

També recorda que tot el personal del Consistori ha tingut el material sanitari necessari per a complir el seu treball, i sempre seguint les recomanacions higièniques i sanitàries marcades pel Ministeri i respectant la distància de seguretat entre taules i despatxos. També amb estes mesures en què els principals servicis demandats pel ciutadà estan el hall aconseguim que s’utilitze menys l’ascensor per a evitar el tacte dels botons, i que “nos acostumem a agafar cita prèvia per a ser atesos per intervenció, tresoreria, arquitecte o alcaldessa i concejales”.

Finalment, María Vallés incidix en el servei telemàtic que des de la pàgina web de l’Ajuntament, entrant en seu electrònica, es pot accedir al registre telemàtic i així no haver de visitar les instal·lacions, evitant el contacte entre persones.

Per part de la regidoria d’Hisenda recorden: “Si vols pagar sense recàrrec els impostos del 4 maig a l’1 de juliol, has de sol·licitar un nou rebut a l’Ajuntament de Buñol (cridant al 962500151 o també pots anar físicament a l’ajuntament per a fer la gestió, des del dilluns 18 de maig). Este t’ho facilitarà per correu electrònic o al final del matí físicament en la planta baixa del consistori, si no tens correu electrònic. NO CAL HAVER-HO COMANDA ABANS DEL 4 DE MAIG, amb que ho demanes un dia abans de quan tingues pensat pagar és prou (per exemple, ho pots demanar el 29 de juny per a pagar-ho el 30 de juny sense recàrrec) . Als ciutadans que se’ls descompta directament del seu compte bancari els impostos (el tenen domiciliat) , NO HAN DE FER CAP GESTIÓ PER A EVITAR EL RECARGO”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*