El mes de maig ha arribat carregat d’actes per al CIM «La Armónica» de Bunyol

Manuel Vila García, abanderado de la Banda Sinfónica fue homenajeado por sus 30 años de dedicación.
Manuel Vila García, abanderado de la Banda Sinfónica fue homenajeado por sus 30 años de dedicación.

Post també disponible en: Castellano

Manuel Vila García, abanderado de la Banda Sinfónica fue homenajeado por sus 30 años de dedicación.
Manuel Vila García, abanderat de la Banda Simfònica va ser homenatjat pels seus 30 anys de dedicació.

El 4 de maig va tenir lloc el concert de primavera de la Banda Simfònica. El repertori d’obres elegit pel director de «La Armónica», José Tello Espert, es va conformar de sis obres: a la primera part, la Simfònica va interpretar el pasdoble “Tot són núvols” de R. de Sant Josep. Aquesta interpretació té un significat molt especial per a El Litre ja que va ser interpretada el 1980 al Certamen de València en el qual la banda va obtenir el primer premi de la llavors anomenada Secció especial A. A continuació va sonar “Hafabra (overture)”, de Derek Bourgeois. La primera part es va tancar amb “The Ghost Ship”, de José Alberto Pina.

Ja en la segona part es van poder escoltar “Der Traum donis Oenghus”, de Rolf Rudin i “La nit de Brahma” composta per Jesús Santandreu. Per finalitzar, va sonar, com no podia ser d’una altra manera, el “Himne Litrero”, de Masmano i Díaz.

A més, aquest concert va servir com a homenatge a un dels litreros més il·lustres, Manuel Vila García, l’abanderat de la Banda Simfònica, ja que el passat 24 de març va complir 30 anys sense faltar a la seva cita com a portador de la bandera.

La resta d’actes de maig s’han succeït durant la XIV Fira del Comerç de Bunyol.
El divendres 10 de maig la Banda Juvenil de L’Harmònica va ser l’encarregada d’inaugurar la Fira. El dissabte 11 va tenir lloc una classe de zumba organitzada per la societat a càrrec de Christian, monitor d’aquesta modalitat de ball que imparteix classes als Jardins de «La Armónica».
Al llarg de tot el cap de setmana la societat ha tingut una caseta a la fira amb diferents articles a la venda, com cedés del Mà a mà 2018, calendaris, samarretes …

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*