“El meu poble, la meua gent, el meu Nadal”, el lema de la Campanya de Nadal de l’Associació de Comerciants de Bunyol

Campaña de Navidad de los comercios de Buñol.
Campaña de Navidad de los comercios de Buñol.

Post també disponible en: Castellano

L’Associació de comerciants de Bunyol ja té tot preparat per a la Campanya de Nadal de 2019. De l’13 de desembre a el 6 de gener, diferents activitats i concursos protagonitzaran les festes nadalenques.

Aquest any com a principal atractiu es va a instal·lar una Fira de Nadal amb diverses atraccions infantils a preus populars amb matalassos, inflables … Estarà disponible durant tota la campanya fins al 6 de gener.

El dia 22 de desembre de 11,30h a 13,30h a la Plaça Ramon i Cajal hi haurà activitats de pintacares i globoflexia i la visita del Pare Noel. Hi haurà també repartiment de amb la col·laboració de la Falla Reis Catòlics.

El 26 de desembre el plat fort serà la celebració de la II Gala de l’Comerç. Començarà a les 18h amb una Festa Màgica, on es lliuraran els premis de el concurs de dibuix. A partir de les 21h, hi haurà un sopar per a tot el que vulgui assistir-hi, amb monòleg, lliurament dels premis dels aparadors, sorteig de regals i sorteig de 4 escapades a Madrid: 2 entre els associats assistents participants en la campanya i 2 entre la resta d’assistents.
A la Festa Màgica els animadors es converteixen en Mags de l’Escola Hogwarts. Durant el desenvolupament d’aquesta festa es combinen els jocs amb trucs de màgia perquè els nens participin activament i per descomptat tots els jocs que es desenvolupen no perden mai el tema central, desenvolupant pocions d’amor, jugant a l’Quidditch i realitzant vistosos trucs de Màgia . Per descomptat a el final d’aquesta festa hi haurà grans sorpreses i els participants seran recompensats, sense oblidar el veritable protagonista de la mateixa.

Es finalitzarà la jornada amb la petita-disc, moment final on ballaran grans i menuts.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*