El Museu de la Tomatina de Bunyol ofereix una jornada de portes obertes amb novetats per al gaudi familiar d’una “tomatina sense embrutar-se”

Post també disponible en: Castellano

El Museu de la Tomatina de Buñol ha augmentat continguts i espais perquè el turista puga gaudir i conéixer de prop aquesta localitat i la seua festa més internacional “sense embrutar-se”. 

La regidora de Turisme i Tomatina de l’Ajuntament de Bunyol, María Vallés, ha confirmat que demà el Museu de la Tomatina torna a obrir les seues portes amb moltes novetats. Els turistes podran gaudir d’una “tomatina sense embrutar-se” a través de l’experiència virtual VR Experience; tindran un photocall d’un camió ple de tomaca perquè tots puguen fer-se fotos com si estigueren pujats a un dels camions, “però sense marxar-se”. 
A això s’afig la importància de Buñol més enllà de Tomatina, ja que amb unes tauletes informen l’usuari del patrimoni, cultura i naturalesa amb els quals compta aquesta localitat de la Foia de Bunyol-Chiva. Així que, el Museu de la Tomatina recrea un turisme d’experiències a l’abast de tots amb la seua Sala Immersiva. 
“Una altra de les novetats que oferim des de demà a nivell turístic és el canvi d’ubicació de l’Oficina de Turisme, que sempre ha sigut al Castell de Buñol, però enteníem que era inaccessible per a discapacitats i dificultava molt l’aparcament, per això hem decidit que estiga en l’edifici del Museu de la Tomatina, al Molino Galà, just en la seua plaça, a peu de carrer per a facilitar el seu accés. A més, també es fa perquè des d’allí s’informa de les Rutes de l’Aigua i de les Fonts. I també informarem de visitar la localitat des del Poble fins al Castell i no a l’inrevés, és a dir, de baix a dalt”, assegurava l’edil de Turisme.
En aquests dies festius, a pesar que l’oficina de Turisme estarà ja situada al Molino Galà, les Torres estaran obertes per al gaudi de tots els turistes. A més, també es podrà comprovar la presència d’unes fites, que informaran en breu de la Ruta de la Música, “en la qual també estem treballant per a oferir a tots els que ens visiten el nostre gran patrimoni artístic i cultural com és la música, les seues societats, els seus teatres, el seu auditori… que ens fa únics”, va finalitzar la regidora de Turisme i Tomatina.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*