El pàdel i l’esquaix s’uneixen a l’àmplia oferta disponible en esports de raqueta a Bunyol

El Pádel y el Squash se unen a la amplia oferta disponible en deportes de raqueta en Buñol.
El Pádel y el Squash se unen a la amplia oferta disponible en deportes de raqueta en Buñol.

Post també disponible en: Castellano

El Pádel y el Squash se unen a la amplia oferta disponible en deportes de raqueta en Buñol.
El pàdel i l’esquaix s’uneixen a l’àmplia oferta disponible en esports de raqueta a Bunyol.

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Buñol continua bolcant pels esports de raqueta una temporada més. Prova d’això és el pàdel i esquaix. Sense ànim federatiu, aficionats d’ambdues disciplines esportives s’han unit per donar-li un major revulsiu a aquests esports.

L’edil d’Esports, Marta Pérez, ha mostrat el seu suport a aquestes iniciatives, «ja que en els últims anys els esports de raqueta en totes les disciplines, i per a totes les edats i sexes han pres un fort auge en aquest municipi. Un aspecte més que demostra que a través d’aquesta regidoria tots els esportistes tenen el seu lloc, perquè l’esport és vida, projecta hàbits de vida saludables que des de l’Ajuntament volem fomentar des del començament de la legislatura des d’edats molt primerenques », en paraules de l’edil.

Per part del pàdel, David García, president en funcions del Grup de Recreació Pàdel Bunyol, recorda que fins aquest divendres 2 de novembre tots els aficionats a aquest esport poden inscriure en el Torneig Tardor-hivern 2018-2019 en tres categories: masculí, femení i mixt. Hi haurà trofeus per als 1r i 2n classificats. Han d’abonar 20 euros per persona. Així que per inscriure s’ha de enviar un mail amb les dades dels membres de la parella, categoria a la qual s’inscriuen, justificant de pagament i talla de samarreta de tots dos participants. Tot això al mail bunyolpadel@gmail.com. Aquest torneig està organitzat pel Grup de Recreació Pàdel Bunyol i compta amb la col·laboració de l’associació Bunyol és Esport i la regidoria d’Esports buñolense.

David García assegura que més de «cent persones de tota la comarca formen aquest club, que pretén augmentar en nombre d’aficionats. Es tracta d’un torneig que es juga de novembre a març sense caràcter federatiu. Aquest divendres duran a terme una reunió per renovar o consolidar la Junta Directiva actual al local “La Plasa” en Plaça Ramón i Cajal 3, a les 18,30 hores, a Buñol. Qui vulgui pot apuntar-se a aquest torneig en aquell moment i pagar en efectiu. És, sens dubte, un esport que en els últims anys està augmentant la seva pràctica en el municipi ».

A més d’aquest esport, l’esquaix també busca consolidar-se en la població. Luis Pastor Ibáñez, veí de Torís, i membre del Club Esquaix València, en converses amb Marta Pérez va presentar un projecte per llançar una nova lliga d’esquaix a la localitat. «Té com a finalitat fomentar la pràctica esportiva, facilitar la trobada de jugadors i el manteniment d’hàbits saludables en el municipi a través de la pràctica d’aquest esport, que en els anys 80 va viure el seu moment àlgid i que actualment compta amb un nombre reduït de aficionats al nostre entorn ».

La lliga tindrà caràcter anual, i estarà dividida en diverses fases d’aproximadament quatre mesos de durada. La inscripció pot realitzar enviant un mail a squash.cuatrocaminos@gmail.com. «L’objectiu d’aquest projecte és crear una lliga per a tot aquell que vulgui jugar a esquaix a Buñol. Esportistes i aficionats de la localitat i la comarca tenen el seu espai ». Luis Pastor confirma «que al principi, es farà per nivells per fomentar la competitivitat, sempre que hi hagi un bon nombre d’aficionats inscrits». Les bases de com serà la lliga es poden trobar a: http://www.instagram.com/p/BoJE3UrHUJx/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=fx0odtxacrs6

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*