La UD Iàtova femení cau per 1 gol a 3 davant del Silla

La UD Yátova femenino ha encadenado 7 victorias consecutivas. Foto: Raúl Miralles.

Tercera jornada de lliga en el Camp de la Font de la Salut per a la Unió Esportiva Iàtova Femení. Des d’un principi l’equip visitant, el Silla, va portar el pes del partit, mentre al conjunt de Borja li tocava defensar-se i sortir al contraatac, tenint més ocasions de cara a porteria.

A la segona part el Silla es va posar per davant en el marcador en dues jugades desafortunades de l’Iàtova per falta d’intensitat. Sense desistir en la seva obstinació, les yatoveras van crear ocasions fins al minut 61 en què, després d’un contraatac, Elena retallava distàncies i feia l’únic gol de les locals en aquesta jornada.

Pocs minuts després, quan millor estava el Yátova i veia que assetjant podria retallar distàncies i posar en dificultats a les contràries, en un contraatac els ficaven el 1-3 definitiu en el marcador i acaben així amb qualsevol possibilitat de poder donar un cop sobre la taula.

El míster, Borja, ha destacat a tucomarca.com “el treball de les nostres jugadores i l’obstinació per treure el partit”. Les yatoveras queden vuitenes amb 3 punts. Informa, Raúl Miralles @raulmks