El partit entre el CD Bunyol i el CD Utiel acaba en taules (0-0) sota una intensa pluja

Post també disponible en: Castellano

Difícil dia per jugar un partit en condicions a causa del mal temps. Amb un primera part molt complicada sota la pluja, els visitants van ser millors perquè eren menys portadors de la pilota i cometien menys errors produïts per l’estat climatològic i el poc que feien sobre el terreny era més vistós que els errors dels altres circumstancials.
A la segona meitat sí van jugar millor els d’Ortí, progressivament arribant més i millor, sobretot des del minut 70. Així, en el tram final del partit hi va haver moltes arribades a l’àrea acompanyades de trets, però mai amb prou perill.
El tècnic del CD Bunyol, Álvaro Ortí, ha manifestat a tucomarca.com que tots dos equips “ens teniem molt respecte, jugavem a no cometre errors. Sabíem que davant d’un joc tan igualat, petits detalls i errors d’uns, decantarien el partit. Mereixem portar més punts i estar més amunt, que és el que volem. Hem passat el pitjor segurament, així que sóc optimista i segur que ve ara el millor “.
En definitiva, una trobada molt igualat i a contracorrent pel temporal de pluges. Un punt per a cada equip que posa als blancs setens amb 12 punts a l’espera de la resta de jornada. Informa, Raúl Miralles.
Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*