El Partit de Requena i Llogarets (PRyA) celebra la important victòria judicial del sector del Cava de Requena

Post també disponible en: Castellano

El PRyA felicita l’Associació  d’Elaboradors de Cava de Requena per aconseguir una nova victòria judicial en la batalla per a utilitzar la denominació “Cava de Requena” en les seues botelles. 
El Tribunal Suprem ha decidit no admetre a tràmit el recurs presentat pel Consell Regulador de la DOP Cava, controlat pels catalans, per incompliment de les exigències legals de l’article 89.2 de la Llei de la Jurisdicció Contenciosa.
Amb aquesta decisió de la justícia, el sector del Cava de Requena aconsegueix alguna cosa que de per si és lògic, poder etiquetar com Cava de Requena les botelles requenenses.
“Des del PRyA no podem entendre com una denominació d’origen, com és la DO Cava, amb seu a Catalunya, va contra els interessos d’una part d’aquesta, com és Requena, una cosa inacceptable i que, de manera justa, la justícia ha parat donant la raó als requenenses”, han manifestat des de la formació. 
“Des del PRyA donem les gràcies a l’Associació  d’Elaboradors de Cava de Requena per defensar els interessos de tot el sector, el qual és un motor econòmic de primer ordre per al nostre municipi”. 
“Estem segurs que amb aquesta decisió, el Cava de Requena aconseguirà els objectius que s’ha imposat, els quals beneficien a tots els requenenses. Hem de felicitar-nos per això”. 
“El Partit de Requena i Llogarets sempre ha fet costat al sector del Cava de Requena i així ho continuarem fent, eixe és el nostre compromís. Gràcies una vegada més a l’Associació  d’Elaboradors de Cava de Requena per defensar els interessos de tots els requenenses”, han finalitzat.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*