El Partit Popular de Requena demana que s’atenguen les peticions de Cases de Quadra

Post també disponible en: Castellano

La pedania requenense de Cases de Quadra “veu com l’ajuntament de Requena no dona resposta a les seues peticions”, afirmen des de la formació política

“El retard de les llicències que s’està produint per part de l’ajuntament, pot fer que l’empresa que té els dispositius desplegats i la maquinària (provinent d’Andalusia), parada ara mateix, per a instal·lar la fibra òptica subvencionada pel Ministeri d’Indústria, si en un mes no es resol, canvie de zona estatal sense poder deixar el treball fet”, asseguren els populars. A més d’això, “els veïns de Cases de Quadra veuen com no s’ofereixen solucions a les seues reiterades peticions, entre elles les concernents a la façana d’una casa al carrer Major, que es pot ensorrar i a una casa al carrer Carretera en circumstàncies similars”, afigen les fonts.

En opinió dels populars de Requena, “la deixadesa de l’equip de Govern socialista amb Cases de Quadra, fa que els veïns se senten desolats i abandonats”.

Des del Partit Popular demanen que “s’atenguen les peticions de Cases de Quadra i es tracte a aquesta pedania com mereix. Els qui viuen en els nostres llogarets no han de ser ciutadans de segona”, manifesten. Informa, Luis ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*