L’Ajuntament de Requena construeix un col·lector per a evitar l’abocament d’aigües residuals al barranc de Reines

Post també disponible en: Castellano

Pel barranc de Reines que discorre per la part oriental del nucli urbà de Requena circula un xicotet corrent d’aigua i compta amb arbres monumentals i abundant vegetació

L’Ajuntament de Requena ha finalitzat la construcció d’un nou col·lector amb l’objectiu d’evitar l’abocament d’aigües residuals, que s’estava produint a l’entorn del barranc de Reines.
D’aquesta manera, la solució adoptada ha consistit en la construcció del nou col·lector d’aigües residuals que interceptarà els embornals abans que produïsquen els abocaments identificats i les derivarà fins al col·lector general o emissari que discorre pel llit del barranc de Reines.
L’obra, l’import de la qual ascendeix a un total de 49.045,93 euros, ha sigut finançada íntegrament amb fons propis del consistori .
Amb iniciatives com aquesta l’ajuntament de Requena pretén “ser cada dia una mica més respectuós amb el medi ambient i l’entorn que ens envolta, convertint així al nostre municipi en un millor lloc per a tota la ciutadania que l’habita” expliquen des del consistori. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*