Mompó reclama millors serveis i infraestructures per a la comarca de Requena-Utiel

Post també disponible en: Castellano

El president del Partit Popular a la província de València ha visitat la comarca Requena-Utiel, on ha reivindicat millors serveis i infraestructures. 

En la seua visita, Mompó, acompanyat pel senador, Fernando de Rosa, el diputat nacional, Vicente Betoret, i el coordinador de la comarca Requena-Utiel, Alberto García, entre altres càrrecs institucionals i orgànics del Partit Popular, ha recorregut els museus de la Verema i de la Setmana Santa de Requena, per a després detindre’s en l’estació de ferrocarril de ‘Les Cuevas d’Utiel’ , on ha reivindicat el restabliment d’aquesta estació que el Govern ha suprimit al costat de la de Camporrobles. 
Mompó ha reiterat “la necessitat de serveis i infraestructures per a frenar la despoblació dels municipis d’interior” i ha recordat que el seu grup va sol·licitar en l’últim ple de la Diputació de València “restablir el tren que connectava Utiel amb Conca”. “Anualment circulaven 2.277 trens amb una utilització mitjana de 44 passatgers. És una decisió que afecta a Camporrobles, a pedanies d’Utiel i a altres municipis contigus que utilitzaven aquestes estacions per als seus viatges, com Villagordo del Cabriel o Fuenterrobles”, ha detallat.
Per un altre comunicat, Mompó ha lamentat l’estat en el qual es troba l’antiga Nacional III en el tram que dona servei a Caudete i Utiel. “Els habitants d’aquests municipis porten des de 2019 esperant la rehabilitació d’aquesta carretera que, a més es tracta d’una via molt transitada”, ha criticat.
“Ens neguem al fet que el Govern vulga fer comarques de primera i de segona”, ha apuntat. “El dèficit d’infraestructures en les zones rurals de la nostra província està llastrant el seu creixement. Existeix una manca de serveis que són imprescindibles i les veïnes i veïns d’aquests municipis no poden seguir així. El pla de Ximo Puig i Sánchez per a frenar la pèrdua d’habitants està sent un fracàs i, per si no fos prou, ara es dediquen a eliminar transports ferroviaris”, ha criticat Mompó.
La visita ha conclòs amb un menjar en el Molón de Camporrobles a la qual han assistit més de 100 afiliats i simpatitzants. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*