El Partit Popular de Requena dona suport a les reivindicacions dels agricultors

Post també disponible en: Castellano

El Partit Popular de Requena manifesta “el seu total suport al sector agrari en aquests moments de gran dificultat, marcats pels preus baixos, els elevats costos de producció, una gran sequera i les polítiques tant nacionals com europees que, lluny de recolzar i enfortir al sector, el submergeixen en la incertesa i la desesperança“, segons han manifestat.

“Mentre el govern nacional oneja la bandera de les polítiques ecològiques buides de contingut, està afonant als vertaders ecologistes, els nostres agricultors, els qui lluiten diàriament per a proveir les nostres taules i preservar l’entorn natural que els sustenta”, afigen des de la formació politica.

“Som conscients de l’estat de desesperació que travessa la nostra comarca, i el nostre sector es veu obligat a manifestar-se. Des del Partit Popular de Requena col·laborem estretament amb la Conselleria d’Agricultura de la Comunitat Valenciana i donem suport a les polítiques que treballa la Conselleria que tenen com a fi mantindre amb vida el nostre sector. Donem suport a les propostes d’ajudes de la Conselleria per a pal·liar els efectes de la sequera que ens afecta i busquem solucions per als excedents de vi negre que abarroten els nostres cellers a causa d’una deficient gestió de la producció alimentària a nivell nacional”, manifesten les fonts.

Així mateix, “considerem crucial fer costat als nous emprenedors i fomentar la renovació generacional, perquè la vida agrària és viable i la nostra comarca, amb els seus cultius, la seua naturalesa i els seus habitants, constitueix una alternativa vàlida i sostenible”, conclouen els populars. Informa, Luis Ibáñez.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*