El Ple de l’Eliana tria a Salva Torrent com a alcalde en la seua sessió d’investidura

Salva Torrent (PSPV-PSOE) es el alcalde de l'Eliana.
Salva Torrent (PSPV-PSOE) es el alcalde de l'Eliana.

Post també disponible en: Castellano

Salva Torrent (PSPV-PSOE) es el alcalde de l'Eliana.
Salva Torrent (PSPV-PSOE) és l’alcalde de l’Eliana.

El primer edil obté la majoria absoluta per governar en els propers quatre anys

El passat dissabte a les 11 del matí es va celebrar el Ple d’investidura a l’Ajuntament de l’Eliana, en el qual els 8 regidors i 9 regidores que van resultar elegits a les eleccions municipals del 26 de maig van prendre possessió del seu càrrec. A l’acte van acudir les autoritats locals, familiars i amics dels regidors electes i un bon nombre de veïns i veïnes que no van voler perdre l’emotiu acte.

En primer lloc van prendre possessió el regidor de més edat, Salvador Martínez de Ciutadans, i la més jove, Isabel Montaner de Compromís. Després d’això, va quedar constituïda la Mesa d’Edat donant pas al jurament o promesa del càrrec per part de la resta de membres del Ple. Va ser llavors quan els regidors i regidores electes van dur a terme la votació secreta per elegir el nou alcalde. El PSOE va presentar com a candidat a Salva Torrent i el PP a Maria José Marco. Realitzat l’escrutini, es va proclamar alcalde Salva Torrent amb 9 vots, mentre que la candidata popular va obtenir 6. A més hi va haver una abstenció i un vot en blanc.

Corporación municipal de L'Eliana.
Corporació municipal de L’Eliana.

Un cop lliurada la vara de comandament al nou alcalde, aquest va pronunciar un emotiu discurs en el qual va expressar que “al simbolisme i solemnitat d’aquest acte, hem d’afegir-li a parts iguals il·lusió i esperança”. Torrent va fer un breu recorregut pel seu pla d’accions per als quatre propers anys que va qualificar d ‘ “ambiciós i il·lusionant”, destacant projectes com “el barraco de Mandor, la nova Biblioteca, el nou Ajuntament, més aparcaments, la reforma del Poliesportiu, el pla integral de voreres, més parcs i més jardins “. Va concloure convidant al conjunt de la ciutadania a participar en el projecte, especialment a la resta de les forces polítiques.

El Ple d’investidura es va oferir en directe al canal de Youtube de l’Ajuntament de l’Eliana i està disponible en el següent enllaç: https://youtu.be/WGUGa–L144

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*