Se suspén la 38 Volta a Peu de l’Eliana

Post també disponible en: Castellano

La decisió, adoptada junt al Club d’Atletisme l’Eliana Running, ajorna al pròxim any la cita prevista per al 25 de juliol

Després de l’anunci de la cancel·lació del 23 Circuit de Carreres Populars Diputació de València, l’Ajuntament de l’Eliana, juntament amb el Club d’Atletisme l’Eliana Running, i a la vista de l’evolució de la pandèmia global provocada pel Covid-19 ha decidit renunciar a organitzar 10K – XXXVIII Volta a Peu, la celebració de la qual estava prevista per a aquest pròxim 25 de juliol. 

Des de l’organització han lamentat les molèsties i els inconvenients que aquesta suspensió puguen ocasionar als esportistes participants, però tal com han destacat, en aquest moment el fonamental i més important és preservar la salut dels elianers i elianeres, tant del prop de miler de corredors com dels visitants i curiosos que es congreguen durant el recorregut per a seguir la històrica carrera. 

La Volta a Peu de l’Eliana és una carrera popular que se celebra l’últim cap de setmana del mes de juliol des de fa 38 edicions, com a colofó a la Setmana Esportiva i Jocs Esportius que es desenvolupen principalment en el Poliesportiu Municipal. Des de 2016 està inclosa en el Circuit de Carreres Populars de la Diputació de València, la qual cosa acredita la consolidació de la prova i al costat de l’alta participació d’atletes la converteix en una de les proves populars més importants de l’estiu.

L’edil d’Esports, Concha Montaner, ha emplaçat a tots al fet que es preparen físicament per a aquesta edició que se celebrarà l’any vinent. A més, ha avançat que donada la gran afició de corredors amb els quals compta l’Eliana “intentarem organitzar una carrera online per equips de la qual es coneixeran els detalls en els pròxims dies”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*