L’Ajuntament d’Alboraig condemna els actes vandàlics contra edificis municipals

El Ayuntamiento de Alborache ratifica su Presupuesto municipal para este ejercicio 2020.
El Ayuntamiento de Alborache ratifica su Presupuesto municipal para este ejercicio 2020.

Post també disponible en: Castellano

En els últims dies s’han produït diverses pintades en edificis municipals, que ja han sigut eliminades pels serveis de neteja

L’Ajuntament d’Alborache condemna els actes vandàlics que s’han produït en el municipi en els últims dies, en forma de pintades a la Casa Consistorial i el col·legi.

Els fets han estat posats en coneixement de la Guàrdia Civil i s’ha interposat la corresponent denúncia, el que portarà a una investigació per identificar la persona o persones responsables de l’delicte.

L’alcaldessa d’Alborache, Paqui Collado, expressa la tristesa de l’equip de govern davant aquests actes violents, impropis de persones civilitzades. “Si algun veí o veïna no està conforme amb la gestió d’aquest Ajuntament disposa de lleres per a queixar-se i per fer propostes de canvi o millora. Sempre hem estat oberts a el diàleg i a el debat, atenent a les necessitats dels veïns i de el poble dins de la legalitat vigent. No podem normalitzar el vandalisme ni cedirem davant amenaces de covards violents que no donen la cara i ataquen les propietats municipals, que són de tots els veïns i veïnes.

En un moment de crisi com l’actual, els recursos municipals com el servei de neteja o el pressupost destinat a això haurien d’estar centrats en mantenir el poble segur enfront de l’COVID-19. Amb les seues accions incíviques i delictives, l’únic que han aconseguit els vàndals ha estat perjudicar tot el poble. “

Mi banner
Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*