El popular Ricardo Pérez revalida la vara de comandament al capdavant de l’Ajuntament de Millares

El equipo de gobierno en esta nueva andadura municipal.
El equipo de gobierno en esta nueva andadura municipal.

Post també disponible en: Castellano

El equipo de gobierno en esta nueva andadura municipal.
L’equip de govern en aquesta nova etapa municipal.

El ple constitutiu de la nova corporació municipal de Millares, celebrat aquest passat dissabte, ha ratificat com a alcalde del municipi a Popular Ricardo Pérez, que repeteix mandat després d’aconseguir una àmplia majoria absoluta en les eleccions municipals celebrades el passat 26 de maig.

Ricardo Pérez ha estat investit alcalde amb els vots dels cinc edils del Partit Popular; mentre que a l’oposició s’han quedat la regidora del Partit Socialista i la representant de la formació Unió de Ciutadans Independents (UCIN).

Del seu discurs, el reelegit alcalde ha destacat que la línia principal del nou govern que ell encapçala serà «la intenció de complir el programa electoral, sobretot incidint en el tema de la lluita contra la despoblació. I per a això cal actuar en el tema de l’ocupació, a mantenir els serveis bàsics en la població i en la promoció turística de Millares », en paraules de Ricardo Pérez.

«Ens hem compromès a complir amb el programa en resposta a l’acceptació dels ciutadans que hem tingut donant-nos la majoria absoluta per així seguir amb les línies de treball amb les que ja veníem treballant des del consistori i per descomptat millorar-les», ha afegit Ricardo Pérez, que compartirà equip de govern amb els populars Alícia Lorente Carbó, María Elena Costa Sáez, Jesica Martínez Sáez i Antonio Moya Sáez.

Al costat d’ells, de la nova corporació municipal de Millares per a la legislatura 2019-2023 també formaran part la socialista Silvia Sáez Barberá i la representant d’Unió de Ciutadans Independents, Lorena Galdón Sáez. Els cinc regidors que ha obtingut el Partit Popular han estat gràcies als 186 vots aconseguits, el 62,42% dels sufragis emesos. El Partit Socialista va obtenir 68 vots (22,82%) i la formació Unió de Ciutadans Independents va aconseguir 44 vots (14,77%).

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*