El PP acusa l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona de “retallar inversions i serveis per als veïns per incomplir la llei”

“La concejal de educación y portavoz socialista, Regina Llavata, muestra una grave carencia de sensibilidad hacia los padres y su departamento suma constantes errores en la gestión de los servicios públicos”.
“La concejal de educación y portavoz socialista, Regina Llavata, muestra una grave carencia de sensibilidad hacia los padres y su departamento suma constantes errores en la gestión de los servicios públicos”.

Post també disponible en: Castellano

El Grup Popular de l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona ha denunciat que l’Ajuntament governat per Compromís, PSPV, CONTINGENT i Amb tu “retalla inversions i serveis per a tots els veïns per incomplir la llei. En el ple celebrat ahir a la nit l’equip de govern va aprovar retallar 655.956 euros de l’pressupost anual després de saltar-reiteradament la llei d’estabilitat pressupostària i veure obligat a presentar un Pla Econòmic financer “, segons els populars.

La portaveu popular, Mari Carmen Contelles, ha criticat que “els veïns de la Pobla patiran de primera mà les retallades produïts per la gestió negligent i supèrbia d’un alcalde que es creu per sobre de la llei. Una supèrbia que s’amplia a l’ésser incapaços de retallar un sol euro dels seus quantiosos sous mentre retallen sense pudor inversions i serveis que afecten directament als nostres veïns”.

Els populars recorden que la intervenció municipal va destacar que l’Ajuntament de la Pobla de Vallbona “incompleix greument la regla de despesa, passant de 1.174.945,29 € en 2018 als 2.922.934,70 € en 2019. Un incompliment de la llei a què cal sumar un dèficit de 789.668,72 € en 2019. Mentre Josep Vicent Garcia presumeix d’incomplir la llei, ell i els seus socis de govern mantenen intactes els sous dels nou regidors alliberats, que li costen a tots els veïns pràcticament el mateixos diners que han retallat en inversions”, ha denunciat la portaveu.

Per Contelles, “ens sembla lamentable que es retallin inversions fonamentals com el col·lector d’aigües pluvials del carrer Les Colomes que després de cinc anys de govern segueix sense solució i ara sense pressupost, o l’accés a la Urb. Maquiva que està anunciat des de 2018 per una gestió nefasta i irresponsable de l’alcalde de Compromís. A més serveis com el transport escolar, activitats per a la gent gran o el transport públic municipal també són retallats com a conseqüència d’incomplir la llei durant dos anys seguits”.

“A la fi les conseqüències de la seva gestió econòmica irresponsable la pateixen els contribuents mentre que els nou regidors alliberats segueixen cobrant fins a l’última la pujada salarial. Un increment salarial aprovat per al 2020 que se suma a la pujada de l’16% que Compromís i els seus socis s’auto van aplicar a l’inici de legislatura. Tal com hem denunciat repetidament, la seva negligència és demolidora per als interessos dels veïns i veïnes de la Pobla de Vallbona, que en moments de crisi i màxima necessitat com a conseqüència dels efectes de la pandèmia pateixen ia les retallades per la incompetència de l’equip de govern”, ha conclòs la portaveu.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*