EU proposa una bateria de mesures per revitalitzar l’activitat cultural i d’oci a Bunyol

Post també disponible en: Castellano

Esquerra unida de Bunyol ha presentat la passada setmana una bateria de propostes dins el pacte local per a la Recuperació de la cultura i l’oci a Bunyol, “és important per a aquest sector que l’ajuntament col·labori i fomenti activitats que repercuteixin directament en els locals nocturns o d’oci. per això plantegem diferents propostes com la realització d’un circuit cafè teatre sufragat a el 100% per l’ajuntament i ampliant el nombre de locals en els quals es realitzin les actuacions”, segons fonts de la coalició.

“A més, tindrà caràcter anual, és a dir no només en el mes de febrer com s’ha realitzat actualment, sinó que es realitzin totes les setmanes per permetre als pubs i bars una oferta més àmplia”.

Des d’EU també proposen “fer una constant ambientació musical per totes les zones de la localitat per part d’empreses locals i grups musicals dedicades a l’oci. Activitats infantils a l’aire lliure en zones properes als comerços, bars i pub de la localitat”.

“Posar a disposició dels diferents bars i pubs de la localitat les zones de propietat municipal per a la realització de diferents esdeveniments, com festes, zona de xiringuitos, prioritzant les empreses perquè puguin realitzar esdeveniments de forma conjunta. Així com la possible explotació de bar de la piscina propietat de BUINSA també de forma conjunta i que sigui un element de recaptació. Habilitació de zones de vianants i tall de carrers per a la millora de l’aforament dels respectius bars “.

“Realització d’una falla municipal realitzada pels artistes fallers de la localitat. La compra d’obres d’art a artistes locals. Realització de cinema a l’aire lliure per part de les dues societats musicals a l’auditori municipal durant tot el temps que la meteorologia ho permet”.

“Aquestes mesures més les ja adoptades per part de l’ajuntament com ara les ajudes a les famílies treballadores i autònoms i les subvencions que en les pròximes dates estaran disponibles, fa que el nostre poble no deixi a ningú a l’estacada dins de la greu crisi econòmica que estem patint pel Covid 19, a més aquestes propostes han de ser continuades per les diferents regidories perquè el nostre ajuntament segueixi sent un motor cultural, festiu i d’oci”, han afegit des d’EU.

En paraules de Rafa Pérez, “el primer era posar en marxa les diferents ajudes socials perquè tothom tingui assegurada una prestació que li permeti viure i és innegable i tothom ha de saber que ningú es quedarà fora. Som coneixedors que hi ha diferents sectors que estan patint molts problemes i estem encara lluny d’aconseguir una normalitat perquè aquestes empreses puguin desenvolupar la seva activitat sense restriccions. És per això que hem proposat aquestes idees, ia més des de la regidoria de cultura popular continuarem proposant noves actuacions, estarem oberts a qualsevol proposta que ens arribi i que vagi en pro de la millora d’aquest sector, podem dir sense cap tipus de temor que no van a estar sols i que van a tenir l’ajuda del nostre partit i de govern municipal”.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*