El Partit Popular de Bunyol reclama la realització de test de covid-19 a tota la població

Post també disponible en: Castellano

“Després d’haver consultat a experts en Salut Pública, el Grup Popular Municipal lamenta la manca d’informació sobre la OVID-19 que tenim a Buñol. Com ha quedat palès, el desconfinamiento funciona per departaments de Salut i seria una llàstima no fer les coses bé en aquest moment tan crucial “, segons han manifestat els populars.

“En el ple de l’27 d’abril l’Ajuntament va aprovar la moció presentada pel grup popular exigint a Ximo Puig la realització de tests per a tota la població. Sense tenir notícies a l’respecte per part de Govern valencià, és hora que el govern de l’Ajuntament de Bunyol reculli el relleu i realitzi el que creiem que en aquests moments és clau per a un avanç efectiu durant el desconfinamiento. per això, demanem proves PCR de forma progressiva a tota la població, començant pels treballadors de el Centre de Salut, de la residència i del nostre ajuntament, forces i cossos de seguretat, persones de risc, ampliant-lo a la resta de la població “.

“A més, per tal d’evitar la desinformació i aconseguir un Bunyol lliure de COVID- 19”, des del PP buñolense proposen “informar de l’nombre de contagis que té el nostre municipi com s’ofereix en altres comunitats autònomes. Torneu la desinfecció a totes les carrers. Ban setmanal on es recordi les mesures de protecció sanitària i s’informi dels serveis disponibles de l’ajuntament. Protegir als nostres als nostres comerciants i als treballadors que depenen d’ells. a la fase 1 van a estar exposats a un risc que pot ser disminuidocon la compra de mampares de protecció, gel i catifes desinfectants. Repartiment diari de màscares a tota la població a través de les farmàcies. compra de màquines generadora d’ozó o de raigs ultraviolats per a desinfecció. Pagament de zona blava amb targeta per evitar el contacte amb els diners en efectiu “.

“Les mesures que proposem van encaminades a no relaxar-se, són factibles i necessàries pel bé de Bunyol. Un sol contagi pot ser fatal. Bunyol lliure de Covid-19”, han finalitzat des del PP.

Mi banner

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*